Tarieven

Yogalessen bij Zinaaz, Sinaasappelstraat 93

 

10 - Strippenkaart  16 weken geldig            € 110

10 - Strippenkaart  12 weken geldig            € 95

Losse les                                                                        € 12,50
Proefles                                                                         € 10

2 proeflessen                                                             € 15

 

 

 

Algemene Voorwaarden 

Strippenkaarten
Een strippenkaart geeft recht op 10 reguliere yogalessen. De geldigheidstermijn wordt alleen verlengd wanneer een les geen doorgang kan vinden (door afwezigheid van de docent of een vervanger), of wanneer er vanwege schoolvakanties of feestdagen geen lessen mogelijk zijn. Strippenkaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Losse lessen en workshops

Voor een losse les even afstemmen met de docent of er plek is. Leerlingen met een strippenkaart hebben voorrang. Als je een losse les of workshop volgt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Mindful Yoga Den Haag.

 

Betaling


Lesgelden kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer IBAN NL65KNAB0255003781 t.n.v. Mindful Yoga Den Haag of contant worden voldaan. Restitutie van betaalde bedragen is niet mogelijk. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Eigen verantwoordelijkheid


De deelnemer volgt de lessen geheel op eigen verantwoordelijkheid. Bij medische, lichamelijke of psychische klachten is het advies een huisarts en/of een behandelend arts te consulteren voorafgaand aan het volgen van de lessen. Mindful Yoga Den Haag is niet aansprakelijk voor eventuele letselschade die voor, tijdens of na een les is ontstaan, noch voor schade, diefstal of verlies van eigendommen.