Tarieven

 

Yogalessen bij Zinaaz, Sinaasappelstraat 93

Strippenkaart                   € 110  voor 10 lessen 

Losse les                               € 12,50
Proefles                                gratis

 

Privélessen bij Namasté Yoga, Oude Haagweg 279A

Tel. intake 15 min.          gratis

Privéles 60 min.              € 50

 

NB Het is mijn intentie de yogalessen ook financieel toegankelijk te maken voor ieder. Als de lesprijs een belemmering vormt om mee te doen met de lessen, laat me dat dan weten, dan kijken we samen naar een oplossing.  Dit geldt alleen voor de groepslessen. 

 

 

Algemene Voorwaarden 

Strippenkaarten
Een strippenkaart geeft recht op 10 reguliere yogalessen. Een strippenkaart heeft een ruime geldigheidsduur van 4 maanden. Deze periode wordt alleen verlengd wanneer een les geen doorgang kan vinden door afwezigheid van de docent of een vervanger, of wanneer er vanwege schoolvakanties of feestdagen geen lessen mogelijk zijn. Strippenkaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Losse lessen, workshops, privéles

Voor een losse les even afstemmen met de docent of er plek is. Leerlingen met een strippenkaart hebben voorrang. Als je een losse les, workshop of privéles volgt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Mindful Yoga Den Haag.

 

Betaling


Lesgelden kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer IBAN NL65KNAB0255003781 t.n.v. Mindful Yoga Den Haag of contant worden voldaan. Restitutie van betaalde bedragen is niet mogelijk. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Eigen verantwoordelijkheid


De deelnemer volgt de lessen geheel op eigen verantwoordelijkheid. Bij medische, lichamelijke of psychische klachten is het advies een huisarts en/of een behandelend arts te consulteren voorafgaand aan het volgen van de lessen. Mindful Yoga Den Haag is niet aansprakelijk voor eventuele letselschade die voor, tijdens of na een les is ontstaan, noch voor schade, diefstal of verlies van eigendommen.